Als je op zoek bent naar een specifiek artikel mag je ons altijd contacteren op info@meneertjesenmevrouwtjes.be. Dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Dat is zeker mogelijk. Je kan je bestelling afhalen in Lauwe (8930), West-Vlaanderen. Als je bestelling klaar is ontvang je van ons een automatische mail met o.a. de afhaaltijden. Wacht steeds op deze mail, zolang je deze mail niet ontvangen hebt is je bestelling nog niet klaar. Hou zeker ook je ongewenste mail in de gaten

Aangezien onze artikelen op bestelling klaargemaakt en gepersonaliseerd worden kunnen deze niet geretourneerd worden.

  • Overschrijving: Je ontvangt alle betalingsdetails automatisch bij het besteloverzicht nadat je jouw bestelling hebt geplaatst.
  • Bancontact: Snelle en veilige manier om online te betalen. Wij ontvangen onmiddellijk de betaling en jouw bestelling kan snel worden verwerkt. Enkel bij bestellingen vanaf 20 euro.
  • Achteraf betalen: Achteraf betalen is niet meer mogelijk. Dit zorgt voor teveel problemen bij klanten die te laat betalen en hierdoor extra kosten hebben.

Bestellingen dienen op voorhand betaald te worden, dit om problemen te voorkomen. Bestellingen worden pas verwerkt als de betaling in orde is.